BESTRATING

STRAK & VLAK

EEN MOOIE UITSTRALING VAN UW TERREIN OF TERRAS


REGULIER STRAATWERK & PROJECTBESTRATING

Alles voor een goede presentatie en bereikbaarheid van uw bedrijfsterrein, kantoorpand, het gemeentelijke kerkplein, schoolplein, sportpark, industrieterrein of uw tuin. Wij kunnen diversen verhardingssoorten, van tijdelijk tot permanent voor u aanleggen eventueel met de benodigde onderbanen en/of fundaties. Wij leveren naast straatwerk ook verhardingen bestand tegen zware belastingen, zoals bijvoorbeeld betonplaten. Uiteraard kunt u ook terecht voor traditioneel straatwerk of (machinale) project bestrating. Als afwerking is alles mogelijk; van stenen, tegels en grind tot boomschors. Ook kunnen wij u adviseren op het gebied van afwatering en/of terreininrichting.

Wij hebben 25 jaar ervaring op het gebied van grond en straatwerk en zorgen bij elke klus voor een adequate verdichting van het zandbed voor een duurzaam eindresultaat. Wij hanteren een vakkundige afschot bepaling voor een goede afwatering waardoor er geen plassen komen te staan op uw terrein of terras.

Onze projecten variëren van de stevige terrassen op maat tot machinale projectbestrating met oppervlaktes van duizenden vierkante meters.