Wie zijn wij

een tikkeltje eigenwijs

UW AANNEMER & HOVENIER IN 1


WIE ZIJN WIJ

Wij doen alles wat een bouwbedrijf niet doet. Wij hebben een brede inzetbaarheid, de juiste expertise en wij zijn een bewezen proactieve en solide partner voor al uw (bouw) projecten. Wij zijn uw hovenier en aannemer in 1 voor de zakelijke markt. Uw bedrijfsterrein, kantoorpand, het gemeentelijke kerkplein, scholen, sportparken, industrieterreinen, daar komt u ons tegen! Wij doen grond- en straatwerk, riolering, groen & water beheer. We hebben een eigen outdoor montage & verhuur service voor het monteren van speeltoestellen, ingraven van trampolines en het leveren & plaatsen van straatmeubilair etc. Wij verhuren onze machine’s en mankracht aan bedrijven die een extra handje nodig hebben. Kortom, wij zijn een allround bedrijf gericht op uw buiten! De omvang van onze aanvragen varieert dan ook van kleinere projecten tot terreinen van duizenden vierkante meters. 

HOE DENKEN WIJ:

Wij denken niet in hokjes, wij werken niet in hokjes. Onze kracht is juist onze veelzijdigheid. Zo kunnen wij u allround bedienen zonder oog te verliezen voor kwaliteit. Wij hebben geen mooie praatjes maar leveren gewoon goed werk. Wij staan garant voor onze specialismes en zijn al jaren sterk in het analyseren en organiseren tot er niets anders overblijft dan waar het om draait: een tevreden klant. Wij hebben 25 jaar aan expertise in huis en durven te zeggen dat wij u het beste kunnen bedienen in uw buitenaanvragen. Wij denken met u mee! Wilt u met uw bedrijf graag een stap verder? Dan hebben wij hem al gezet. Wij staan voor u klaar en schakelen snel. Helder & simpel.


ONZE EXPERTISE:

Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten, aanleggen en onderhouden van uw buitenterrein. Het terrein met of zonder parkeerplaatsen? Inclusief groenvoorziening? Met moderne voorzieningen als elektrische laadpalen? Wij regelen het allemaal. Er is natuurlijk ook sprake van graafwerk en bestrating. Daarnaast is het mogelijk dat er riolering aangelegd moet worden of dat er andere specifieke wensen zijn. Wat het ook is, wij zorgen ervoor dat het terrein naar uw wensen wordt opgeleverd en wij komen graag terug voor het onderhoud. Zo heeft u er geen omkijken naar en hoeft u niet voor elk klusje iemand anders te bellen. Alles in een, om u te ontzorgen.

WE GAAN VERDER DAN HET PLANTJE EN DE STEEN!

Voor andere diensten buiten onze expertise om, kunnen wij u veelal van dienst zijn! Wij renoveren bruggen,parkeergarages, verhuren en plaatsen bouwhekken en we komen zelfs uw sierbestrating reinigen en/of impregneren.


VOOR WIE WERKEN WIJ:

Wij werken in opdracht van grote en kleine bouwbedrijven, vastgoedbedrijven, vve’s, bouwondernemingen, gemeentes, agrarische bedrijven, fruitteeltbedrijven en particulieren.