GROEN

GROEN ALS GRAS

VERDER DAN HET PLANTJE EN DE STEEN

Naast grondverzet, straatwerk en rioleringswerkzaamheden bieden wij ook groenvoorzieningen aan. Als een van de weinige bedrijven krijgt u bij ons het totaal pakket. We zeggen niet voor niets dat wij uw aannemer en hovenier in een zijn! Deeko bv heeft zich in de afgelopen jaren verder uitgebreid en we zijn ons steeds meer gaan richten in groen & water beheer. Een tak waarin wij ons als een vis in het water voelen.

Door onze allround service en brede inzetbaarheid kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn. Dit heeft als voordeel dat onze klanten 1 aanspreekpunt hebben voor hun buitenterreinen ipv een grondwerker, een stratenmaker, een hovenier en een onderhoudsbedrijf. Wij blijven in contact met onze klant en samen bouwen we aan een langdurige samenwerking en zakenrelatie. We werken hierdoor ook zeer efficiënt en kunnen we de voorbereiding en uitvoering naadloos op elkaar afstemmen.

Wij verzorgen het onderhoud, de renovatie en aanleg van alle soorten groen- en aanverwante voorziening. Onze werkzaamheden zijn onder andere, park en landschap inrichting, inplantwerk van bomen, heggen en beplanting. Kilveren, gras zaaien, graszoden aanleggen, bodemverbetering etc. 

Neem gerust contact met ons op! U zal zich verbazen wat er mogelijk is.