TERREININRICHTING

uw aannemer & hovenier in 1

ALLROUND GERICHT OP UW BUITEN

Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten, aanleggen en onderhouden van uw buitenterrein. Wij zijn uw hovenier en aannemer in 1 voor de zakelijke markt. Voor uw bedrijfsterrein, kantoorpand, het gemeentelijke kerkplein, scholen, sportparken, industrieterreinen en uw tuin. Een allround bedrijf gericht op uw buiten!

Door onze brede inzetbaarheid kunnen wij op het gebied van terreininrichting u op alle vlakken van dienst zijn. Het kan gaan om de aanleg en inrichting van een compleet nieuw terrein als om het volledig herinrichten van een bestaand. De omvang varieert van kleinere projecten tot terreinen van duizenden vierkante meters. Omdat we verschillende disciplines onder één dak hebben, kunnen we de voorbereiding en uitvoering naadloos op elkaar afstemmen.


BEDRIJFSMATIGE BUITENTERREINEN:

Interessant voor uw eigen bedrijfsterrein, uw portfolio als vastgoedbeheerder of vereniging van eigenaren (VVE’s). Het terrein met of zonder parkeerplaatsen? Inclusief groenvoorziening? Met moderne voorzieningen als elektrische laadpalen? Wij regelen het allemaal. Er is natuurlijk ook sprake van graafwerk en bestrating. Daarnaast is het mogelijk dat er riolering aangelegd moet worden of dat er andere specifieke wensen zijn. Wat het ook is, wij zorgen ervoor dat het terrein naar uw wensen wordt opgeleverd en wij komen graag terug voor het onderhoud. Zo heeft u er geen omkijken naar en hoeft u niet voor elk klusje iemand anders te bellen. Alles in een, alles om u te ontzorgen.

PARTICULIEREN BUITENTERREINEN:

Daarbij kan je denken aan een stevig terras op maat of aan een betrouwbare oprit naar je woning of garage. Tuinafscheidingen, het plaatsen van bomen en heggen, leggen van graszoden, uitgraven vijverpartijen, ingraven trampolines of speeltoestellen etc. Voor dat laatste hebben wij zelfs een montageservice! Andere wensen zijn natuurlijk ook bespreekbaar.